2012. július 8., vasárnap

Boba Fett kalandjai

 Ahogy egy korábbi posztban már említettem, Boba Fett feladata rendben tartani a fenyves tisztaságát, rendezettségét. A mai hőségben ezt újra megtette, minden elismerésem az övé. És mindehhez még alig  fogyasztott valamicskét, úgy általában alig fogyaszt, eszméletlen jó a hatékonysága e téren is. Boba Fett a gépparkom egyik kedvence.
Na a meló -

Boba Fett személyesen -




És a meló -








Egy példa arra, hogy az őzek milyen károkat tudnak okozni - 


Az első toboz - 



Az utolsó (h)arcvonal - 


Csak a hangulat kedvéért - 


7 megjegyzés:

Frater Thomas írta...

Kedves Boba Fett, a munka utáni jól megérdemelt pihenés közben itt lesz egy testhezálló dal: http://www.youtube.com/watch?v=a7kIclA4yq4

Gandalf írta...

Köszönet a felvillanyozó pillanatokért, Frater!
Boba Fett

Aranyalma írta...

Még egy egyezést szeretnék ismertetni:
Régen kertészkedtünk és miután abbahagytuk édesapám és nagypapám a fóliák helyén örökzöldeket kezdett szaporítani, nevelni eladásra.
Döntő többsége nálunk thuja volt, azt cifrázták, de most rákaptak a fenyőre is pár éve.

Gandalf írta...

Aranyalma - Körültekintően kell eljárni, ha el akarjátok majd adni. Erre nagyon oda kell figyelni! Nem szabad bedőlni minden magát kereskedőnek tituláló egyénnek, s akkor nem jártok úgy, mint mi. Tavaly többen is megnézték, aztán megbeszéltük, hogy jönnek jelölni, hiszen az egyik szomszédom fáival együtt úgy 1500-2000 darabot tudtak volna elvinni, majd részünkről történt többszöri megkeresés után sem történt semmi. Ebben az volt a rohadt idegesítő, hogy időközben jelentkeztek mások, akik vettek volna belőle, de őket ugye elutasítottuk, mondván már le van kötve az üzlet... Na, két szék közt a pad alá.
De idén már okosabb leszek. A tavalyi eset jó tanulópénz volt.

Aranyalma írta...

Már kb 14 éve árulnak :-) Általában a szomszéd falvakba hordják szét a vevők, szájhagyomány útján terjed, alig győzik szezonban. Kb. 2 hetes várólistája van a papának, pedig elég gyors az öreg, pedig idén lesz 80!!! Simán kenterbe veri a fiatalokat még most is.
Régen állattartással foglalkozott. közben valamelyik nagy komcsi magánsofőre volt sokáig, aztán kamionozott 40 évig, 56-ban harcolt, elég sok mindent megélt...és még ma is nyomja a melót az öreg ezerrel. 2 munkát nyomott párhuzamosan egész életében.

Gandalf írta...

Nem semmi az öreged!
Én ugyanezt csinálom. 2-3-4 melót tolok egyszerre... Viszont ez azt eredményezi, hogy időnként elveszítem a fonalat. Olyankor szinte 1 teljes napig alszom. Apu volt ilyen. Előfordult, hogy evés közben, értsd úgy, rágás közben, egyszerűen elaludt...

Aranyalma írta...

Ők még teljesen más világ. Ne volt nyavalygás, nyomták.
Volt egy zenekar akiknek mindig ott voltunk egyidőben minden fellépésén,mert a dobos nagy haver és a szintis fiú hasonló okokból ráaludt szintizés közben a hangszerre, nem hittünk a szemünknek. Picit belassult az ütem, de a A szaxis beleszólózott a fülibe és nyomta tovább:-)