2013. május 30., csütörtök

Best Blog díj

 A mai napon komoly meglepetésben van részem - Best Blog díjat kaptam.A díjat Szerafinának köszönhetem, akinek ezúton is nagyon köszönöm, még egyszer! Igazság szerint blogom tematikája alapján soha nem számítottam semmilyen ilyesfajta elismerésre..., de nagyon jól esik. Tényleg. És nagyon meglepett... De ezt már mondtam, csak tényleg. 

Illendő is tovább adni! Ha jól tudom, akkor négy olyan blogot kell választanom, akiket olvasok valamiért. A választottjaim a következők:

és végül 


Tamás komoly kitartással építi a kertet,
Frater rendkívül egyedi, teljesen szubjektív,
Csibe rendkívül aranyos és sokrétű,
Zsófiék pedig komoly előkészületeket tettek családjuk néhány napon belül bekövetkező bővülésük érdekében. Érdemes megskubizni őket!

Tudom, hogy négy blogot kell megjelölnöm, de talán senki nem haragszik meg, ha felrúgom kissé a szabályzatot, s én 5-öt jelölök. Ugyanis Anyavirágékat nagy hiba volna kihagyni, hiszen abszolút live show-ban és naprakészen figyelhetjük, hogyan alakul ki a mai keretek, lehetőségek között egy komoly kis önfenntartó farm, hogyan vált életformát, életminőséget egy igazi magyar család. Ezúttal is üzenem - Hajrá! 

Fogadjátok szeretettel ezt a kis díjat! És írjatok, írjatok, írjatok!


6 megjegyzés:

Frater Thomas írta...

Hoppá!
Természetesen gratuláció! Bizony megérdemled, mert sokszínű és érdekes.
Az ajánlás/jelölés meg totál meglepő. A miértet majd egy postban kifejtem, nem itt offolok. Köszönet és rakkenroll! :)

Petra írta...

Gratulálok!

Gandalf írta...

Köszi Petra!
És köszi Frater! Ne lepődj meg a jelölésen, ha valaki, akkor te nagyon megérdemled!

csibe írta...

Gratulálok én is a díjhoz! :) És egyúttal köszönöm, hogy gondoltál rám és érdemesnek tartod a blogom a díjra :) Azonban sajnos meg kell hogy szakítsam a láncot, mert akiknek én adnám a díjat, már mind kaptak :) De még egyszer köszönöm! :)

Frater Thomas írta...

Továbbadva. :)

home írta...

Nagyon szép megoldás, gratulálok hozzá!